Over ons

Keurslager

Julien

Kwaliteit elke dag opnieuw

Kom eens langs en

proef van onze lekkere traiteur schotels

ELKE DAG VERS GEBAKKEN BROODJES

            ELKE DAG VERSE SOEP                                       KEURSLAGER  JULIEN


WAT IS EEN KEURSLAGERAls echte fijnproever wist u het wellicht al langer: een Keurslager is meer dan zomaar een slager. En dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid en hygiëne ... dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.


Winkelinrichting, productpresentatie, persoonlijke bediening... dag in, dag uit bewijzen de meer dan 200 Keurslagers in ons land hun vakmanschap. Én hun creativiteit. Want bij hen kiest u uiteraard uit het grootste assortiment. Voor uw Keurslager is pure topkwaliteit vanzelfsprekend. Altijd voldoet hij aan de strengste kwaliteitseisen. Verplicht, want op elk moment van de dag kan uw Keurslager adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij de zaak van uw Keurslager op meer dan 200 punten. Aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit... op de meest uiteenlopende punten wordt uw Keurslager beoordeeld.

Daarnaast geniet u bij uw Keurslager de service die u verdient. Bij de beste producten hoort de grootste klantvriendelijkheid. Bovendien gaan onze medewerkers na of uw Keurslager zijn producten tegen de vereiste temperatuur bewaart. Essentieel voor de kwaliteit van zijn aanbod. En de hygiëne bij uw Keurslager… dat is voor onze controleurs absolute topprioriteit. Winkel, werkplaats, koelruimtes, diepvriezers: overal moet hygiëne strikt worden gerespecteerd.


Wil uw Keurslager zijn Keurslagerlogo behouden, dan is een ‘goed rapport’ van onze controleurs de vereiste. Slechts wanneer hij aan alle normen voldoet, mag uw Keurslager het befaamde logo dragen. De kroon op zijn werk! En voor u de garantie voor de allerbeste kwaliteit ...H.A.C.C.P.: de garantie voor kwaliteit en hygiëne bij uw Keurslager.

Bij uw Keurslager gaan kwaliteit en hygiëne hand in hand. De lekkerste gerechten, bereid en gepresenteerd in perfect hygiënische omstandigheden. Want ook uw Keurslager werkt voortdurend volgens de strikte regels uit het H.A.C.C.P.-handboek. Zo voldoet hij elke dag opnieuw aan de allerstrengste hygiënenormen.


H.A.C.C.P. staat voor ‘Hazard Analysis Critical Control Points’, een hygiëneprogramma dat de kwaliteit van de vleesproducten doorheen het hele productieproces bewaakt. Dankzij deze handleiding weet uw Keurslager precies welke risico’s en gevaren er tijdens het productie- en werkingsproces kunnen optreden. Én welke beveiligingen hij daartegen moet inbouwen.


Bovendien beschrijft het handboek een efficiënt systeem van regelmatige controles. Die worden uitgevoerd en geregistreerd door uw Keurslager zelf. Op haar beurt wordt de registratie gecontroleerd door de vaktechnische medewerkers van de Belgische Keurslagers. Zo kan uw Keurslager altijd een perfecte hygiëne garanderen.De juiste temperatuur

Een van de belangrijkste punten in het H.A.C.C.P.-programma is de regelmatige controle van de temperatuur van de vleesproducten. Al van bij de levering van het verse vlees meet uw Keurslager met een speciale thermometer de temperatuur op in de kern van het product.


Vlees dat tegen een foute temperatuur wordt geleverd, stuurt uw Keurslager direct terug naar afzender, ook al is het voor het overige kwalitatief in orde. Keurt hij het vlees goed, dan gaat het meteen in zijn koel- en diepvriescellen. Ook daar houdt hij de temperatuur voortdurend nauwlettend in de gaten. Nooit overstijgt het kwik de 4 graden Celsius. Zo biedt hij u zijn vleesproducten aan in de allerbeste omstandigheden.
Hygiëne

Bij uw Keurslager is elk hoekje van zijn zaak altijd kraaknet. Koelcel, werkplaats, winkel… allemaal krijgen ze regelmatig een stevige poetsbeurt. Materialen, werktafels en werkkledij worden op een speciaal daarvoor uitgedokterde wijze gewassen en ontsmet. Een strikte persoonlijke hygiëne is voor uw Keurslager en zijn personeel vanzelfsprekend. Handen wassen is niet alleen een goede gewoonte, het is een verplichting.


Daarnaast ontvangt uw Keurslager om de drie maanden een H.A.C.C.P.-kalender. Die herinnert hem en zijn personeel eraan wanneer een onderdeel van de Keurslagerij gereinigd moet worden. Zo verliezen ze geen enkel detail uit het oog. Voor u een extra garantie voor kwaliteit en hygiëne.

Contact :

Keurslager Julien


Kasteelstraat 30

1700 Dilbeek


tel 02 569 20 52

e-mail :slagerij.julien@gmail.com

© Keurslager Julien.

openings uren


maandag        8u tot 13u  14u tot 19u

dinsdag           8u tot 13u  14u tot 19u

woensdag      8u tot 13u  14u tot 19u

donderdag               gesloten

vrijdag             8u tot 13u  14u tot 19u

zaterdag         8u tot 13u  14u tot 18.45u

zondag                     8u tot 12.45u

feestdagen                gesloten